Ministrul Transporturilor a lua decizia de a-l demite pe seful companiei Aeroporturi Bucuresti.

Seful companiei Aeroporturi Bucuresti, Cornel Poterasu, a fost demis de la conducere. Masura este o consecinta a scandalului taximetristilor pirati care opereaza din incinta Aeroportului Otopeni.

Noul director este Cristinel Smadanu, presedintele Partidului Conservator Satu Mare, conform realitatea.net.

Aeroporturi Bucuresti administreaza aeroporturile Henri Coanda Otopeni si Aurel Vlaicu Baneasa.

Operatiunile la marginea legii ale taximetristilor au intrat in vizorul autoritatilor dupa uciderea unei studente japoneze in apropierea aeroportului. Studenta s-a urcat intr-un taxi condus de un sofer fara permis si apoi a fost ucisa de Nicolae Vlad, un individ care o abordase in aeroport.

Premierul Victor Ponta s-a implicat personal in acest caz si a cerut Ministerului Transporturilor o informare cu privire la imprejurarile care au facut posibila tragedia careia i-a cazut victima studenta japoneza Yurika Masuno, el cerand totodata si propuneri urgente de masuri privind situatia din Aeroportul Otopeni.

In utlimele saptamani de la incidentul care i-a curmat viata studentei japoneze, Poliitia a realizat mai multe razii in randul taximetristilor-pirati si se au in vedere mai multe masuri de inasprire a securitatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.