Premierul Victor Ponta a cerut Ministerului Transporturilor o informare cu privire la imprejurarile care au facut posibila tragedia careia i-a cazut victima studenta japoneza Yurika Masuno, el cerand totodata si propuneri urgente de masuri privind situatia din Aeroportul Otopeni.

"In urma datelor aparute cu privire la securitatea calatorilor care tranziteaza Aeroportul Henri Coanda, Primul-Ministru al Guvernului Romaniei, domnul Victor Ponta, a solicitat Ministerului Transporturilor o informare, precum si un plan de masuri urgente pentru imbunatatirea situatiei.

Premierul Romaniei isi exprima regretul cu privire la tragedia careia i-a cazut victima studenta Yurika Masuno", se arata intr-un comunicat remis, joi, agentiei MEDIAFAX, de catre biroul de presa al Executivului.

De asemenea, documentul citat arata ca cei gasiti vinovati vor raspunde legal.

"Guvernul Romaniei asigura ca cei care nu si-au respectat atributiile de control sau nu au aplicat legea cu fermitate vor raspunde legal. Guvernul asigura ca vor fi luate masurile necesare, astfel incat securitatea si siguranta calatorilor care folosesc Aeroportul Henri Coanda sa fie pe deplin asigurata", se mai spune in document.

O tanara japoneza a fost acostata, acum doua saptamani, in Aeroportul "Henri Coanda", urcata intr-un taxi si dusa pana la marginea unei paduri din Corbeanca, unde a fost talharit si ucisa.

Principalul suspect in acest caz este un tanar care obisnuia sa racoleze clienti pentru taximetristii din zona aeroportului, potrivit unor surse judiciare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.