Bucurestiul se va mentine, in urmatorii doi ani, in topul celor mai ieftine cinci orase din Europa in functie de costul de ocupare a birourilor pe un post de lucru.

Astfel, intr-un scenariu de baza costurile din Bucuresti ar putea sa stagneze in perioada 2013-2014 la nivelul actual, cu risc de scadere de pana la 2%, relateaza Wall-Street.ro.

"In cele cinci piete cele mai ieftine din Europa - Budapesta, Talin, Vilnius, Riga si Bucuresti, chiriile spatiilor de birouri ar putea scadea intr-o proportie similara sau chiar mai mica decat media euopeana. Pe aceste piete insa chiriile sunt deja la niveluri reduse si nu ne asteptam sa vedem o revenire puternica, nici macar intr-un scenariu de baza. Prin contrast, in pietele scumpe riscul de scadere a chiriilor este mult mai mare", se arata in studiu.

Topul celor mai scumpe piete dupa costul de ocupare a birourilor pe un post de lucru este format din Oslo, Paris, Zurich, Geneva si Londra.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.