Daca de Craciun romanii prefera sa ramana acasa, in familie, in seara de revelion fiecare isi doreste sa petreaca, intr-un loc cat mai interesant, cu atmosfera placuta.

JW Marriott

Hotelul pune la dispozitie 860 locuri in patru locatii: Grand Ballroom, Constanta Ballroom, JW Steakhouse si Cucina.

"In afara de ultimele 2 restaurante, unde mai sunt cateva locuri, in rest totul este sold-out. Inca de la jumatatea lunii octombrie am lansat ofertele noastre, iar ritmul de rezervare a fost mai rapid si mai timpuriu decat in acelasi timp anul trecut (cu circa 40% mai devreme)", au declarat reprezentantii JW Marriott, potrivit Wall-Street.ro.

Revelionul la Marriott costa 890 lei de persoana si include meniul buffet variat, bar nelimitat cu bauturi alcoolice si nealcoolice, precum si partea de entertainment (Jukebox, Friends, Iuliana Puschila, Mas Dragomir & Smashed Mosquitos, Irina Tanase, iar la miezul noptii, va canta Horia Brenciu si HB Orchestra.

Cei care doresc sa ramana in hotel dupa petrecerea de Anul Nou si sa se cazeze, o pot face la un tarif special, de 390 lei pe camera.

Hotel Marshal Garden

Hotelul pune la dispozitie 410 locuri pentru petrecerea de revelion, in cele doua restaurante proprii.

Preturile variaza intre 500 lei si 670 lei sau cei interesati pot achizitiona pachete pentru doua persoane, care includ cina festiva si p noapte de cazare la pentru 1.210 lei si 1.550 lei.

"Vanzarile au inceput cu o luna in urma. Sunt preferate pachetele ce includ programul artistic al Mariei Buza", potrivit reprezentatilor hotelului.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.