Fetita de un an si jumatate aruncata de mama ei dintr-un taxi a fost externata, sambata dimineata, de la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti si a plecat spre casa, alaturi de tata si de unchiul ei.

Copilul, tatal si fratele mamei au plecat cu un autoturism spre un sat de langa Timisoara. Tatal fetitei a fost audiat, vineri, la Politia Capitalei, acesta declarand pentru MEDIAFAX ca, din iulie, femeia il suna si ii spune ca el vrea sa ucida copilul si ca pune oameni sa o urmareasca si sa o otraveasca pe micuta.

Radu Ovidiu Bugariu a fost audiat timp de trei ore la sediul Politiei Capitalei, unde a dat mai multe informatii despre Anita Bar, femeia cu care, spune el, a avut o relatie de doua luni si jumatate. Barbatul a spus ca desi cunostea faptul ca in anul 2010 femeia a fost internata de doua ori la un spital de boli psihice, nu i s-a parut niciodata ca ea ar avea probleme.

Femeia care si-a aruncat copilul din taxi isi intrerupsese tratamentul

Bugariu a mai spus ca atunci cand Anita Bar s-a despartit de el, nu stia ca este insarcinata, iar ulterior i-a comunicat despre nasterea fetitei printr-un email, moment in care a mers la starea civila si a recunoscut copilul. El a precizat ca nu a platit niciodata pensie alimentara, fosta grefiera neavand aceasta pretentie, insa a contribuit cu bani la cresterea micutei.

Radu Ovidiu Bugariu a mai spus ca dupa ce aceasta a terminat concendiul post natal si s-a intors la serviciu, din motive pe care nu le cunoaste ea si-a inaintat demisia, in iulie 2012, moment in care "si-ar fi pierdut mintile".

"A inceput sa ma sune si sa imi spuna ca vreau sa ucid copilul si ca pun oameni sa o urmareasca si sa o otraveasca pe cea mica", a declarat tatal fetitei.

Barbatul a spus ca acum este casnic si ca locuieste intr-un sat de langa Timisoara, dupa ce timp de zece ani a lucrat ca invatator. El a precizat ca daca mama va fi decazuta din drepturi, doreste sa ia fetita si sa se ocupe de educatia ei.

Mama fetitei - internata, ca si micuta, joi - va ramane la Spitalul "Alexandru Obregia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.