Perchezitii in Dambovita si Giurgiu; snt vizate persoane suspectate de evaziune fiscala. Politia Sibiu ancheteaza disparitia lui Cristian Sima.

Social

Mai multe perchezitii au loc, joi, in judetele Dambovita si Giurgiu, fiind vizate opt persoane, administratori ai unor firme specializate in tranzactii cu fier vechi, care prin evaziune fiscala si spalare de bani au provocat un prejudiciu de aproximativ doua milioane de euro.

Administratorul unei firme din Ilfov si un medic psihiatru din Giurgiu care au obtinut fraudulos decontarea unor retete fictive sau falsificate au fost retinuti pentru 24 de ore, prejudiciul provocat de cei doi Fondului National Unic al Asigurarilor Sociale de Sanatate fiind de aproape 125.000 lei.

Peste 300.000 de persoane au fost premiate pe loc si peste 3.500 de tone de deseuri au fost colectate selectiv in cadrul campaniei "Ai colectat, Ai castigat!" organizata de Eco-Rom Ambalaje, pe parcursul a aproape patru luni.

Business

Politia Sibiu s-a autosesizat si a inceput o ancheta in cazul fostului presedinte CA si director general al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima, care nu mai poate fi gasit de cateva zile si care ar fi disparut cu banii unor clienti ce tranzactionau pe piete externe printr-o firma detinuta de el.

Curtea de Apel Bucuresti judeca joi recursul unora dintre "baietii destepti" fata de intrarea Hidroelectrica in insolventa. Recursurile impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti din 20 iunie au fost depuse de companiile Alpiq RomIndustries si Alpiq RomEnergie precum si de sindicatul Hidrosind.

Compania romaneasca Allview a lansat o noua tableta de 7 inch, prima cu Android 4.1 Jelly Bean lansata de o companie din Romania, si versiunea Dual Core a primului smartphone Dual SIM din Europa cu ecran S Amoled.

Lifestar

Trupa americana Rage Against The Machine isi va relansa albumul de debut, care are ca titlu numele formatiei, pentru a sarbatori 20 de ani de la infiintare

Citeste si:
Guvernul, obligat de CAB să organizeze alegeri la Primăria...
Curtea de Apel București...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.