Perchezitii la firme suspectate de evaziune fiscala. Monica Macovei nu vrea sa o lase pe Elena Udrea sa candideze. Oferta de munca de la Teamnet International.

Social

Procurorii DIICOT fac, luni dimineata, zece perchezitii in judetul Hunedoara, la locuintele a 11 persoane si la firmele controlate de acestea, suspectate de evaziune fiscala si delapidare, prin care au produs un prejudiciu de 1,8 milioane de euro.

Peste 7.000 de persoane au participat in Piata Constitutiei din Bucuresti
, sambata si duminica, la cea de-a 5-a editie a Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon. La maraton au participat alergatori din peste 40 de tari, printre care Romania, Spania, Suedia, Israel, Anglia, Irlanda, Italia, Etiopia, Kenya, Serbia, Germania, Belarus, Moldova, Ungaria, Polonia, Japonia, Austria, Croatia, Franya, Cehia, Slovenia, Rusia, Bulgaria, Estonia, Australia, Belgia si Ucraina.

Niciun jucator la Loto 6/49 nu a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere extrase duminica, premiul de aproape 4,4 milioane de lei fiind reportat, potrivit Loteriei Romane.

Curtea de Apel Pitesti a admis recursul formulat de parchetul de pe langa Tribunalul Valcea si a dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a sefului de lucrari de la Universitatea Bioterra Bucuresti, Florin Adrian Dulugeac, acuzat de savarsirea mai multor infractiuni de coruptie.

Politica

Monica Macovei, presedintele Comisiei de Etica a Aliantei Romania Dreapta (ARD), nu este de acord ca Elena Udrea sa candideze pentru un nou mandat de deputat. Surse din Comisie au declarat ca singurul motiv pentru care Macovei are o astfel de atitudine este ”aversiunea de ordin personal” fata de fostul ministru al Turismului.

Business

TeamNet International, unul dintre cei mai mari integratori de sisteme informatice de pe piata locala, are peste 100 de posturi deschise pentru centrele pe care le detine in tara in Bucuresti, Ploiesti, Timisoara si Iasi, a declarat pentru Wall-Street.ro, Roxana Avramescu, directorul de resurse umane al companiei.

10% este nivelul cu care va creste, de la 1 ianuarie, valoarea in lei a accizei la motorina. Scumpirea la pompa doar din noua acciza si din curs va fi de 0,13 lei/litru de motorina. 1 mld. de lei se estimeaza ca va fi sporul de incasari din accize ale Fiscului, doar pe fondul cresterii cursului.

Citeste si:
Mai multe locuri de muncă disponibile în 2022
Mai multe locuri de muncă...

Economia Chinei, a doua de pe glob, va creste numai cu 7,7% in acest an, fatã de 9,3% anul trecut, dar riscul unei aterizari fortate este 'redus', iar cresterea ar urma sã se accelereze in 2013, la 8,1%, a anuntat luni Banca Mondiala (BM).

Incredibil

Sezonul 2012 al Premiilor Nobel se deschide, luni, cu premiul pentru medicina, dar prestigiosul premiu pentru pace si cel pentru literatura, atribuite la sfarsitul saptamanii, starnesc cel mai mare interes.

Sport

RCM Timisoara este noua campioana a Romaniei la rugby, dupa ce a castigat in fata in fata campioanei din ultimele trei sezoane, Stiinta Baia Mare, cu 16-6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.