AEP a anuntat, miercuri, ca a identificat pe listele de la referendumul din 29 iulie 55.660 de cazuri de CNP-uri care au fost inregistrate multiplu, precizand ca numarul total de "inregistrari afectate" este de 118.881.
"Din verificarile realizate pe listele permanente si suplimentare a fost identificat un numar total de 55.660 cazuri de inregistrari multiple (CNP-uri regasite atat pe listele permanente cat si pe listele suplimentare), numarul total de inregistrari afectate fiind de 118.881 (inregistrari ce contin intre 1 pana la 18 corespondente intre listele de vot permanente si listele de vot suplimentare)", precizeaza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), intr-un comunicat dat publicitatii miercuri.

AEP precizeaza ca, potrivit prevederilor legale, a transmis rezultatele verificarilor Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Sectia de urmarire penala si criminalistica, relateaza MEDIAFAX.

Citeste si:
Ponta: Poate ne-am "pripit" cu referendumul, dar am raspuns asteptarilor populatiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.