Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat, luni, ca a cerut restructurarea Departamentului de comunicare publica a Jandarmeriei, iar pana miercuri a solicitat "un audit pe comunicare" la nivelul intregului minister. 

Potrivit ministrului Dusa, Jandarmeria a facut o serie de propuneri privind restructurarea Departamentului de comunicare.

El a adaugat ca a cerut ca pana miercuri, la nivelul ministerului, sa se realizeze un audit pe comunicare, prin care se va analiza acest domeniu, dorind sa fie restructurat eficient departamentul, potrivit MEDIAFAX.

Demersul ministerial survine reprosurilor aduse departamentului de comunicare dupa ce Jandarmeria a informat mass-media cu privire la amenzile date in zilele de 21 si 22 august, protestatarilor din Piata Universitatii, nemultumiti de decizia Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului.

Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat, vineri seara, ca a dispus "identificarea" autorilor comunicatului de presa al Jandarmeriei Capitalei despre masurile contra protestarilor care au incalcat legea la mitingurile de marti si miercuri din Piata Universitatii.
In opinia lui Dusa, autorii comunicatului "nu au ce cauta prin Jandarmerie".

Citeste si: Cea mai noua serie de protestatari anti-Basescu, in vizorul politiei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.