Andreea Marta, sotia fostului sef de cabinet al lui Sorin Bljenar, sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, si taximetristul Valentin Panait vor fi judecati in libertate in dosarul prostitutiei de lux, a decis, luni, Curtea de Apel Bucuresti (CAB).

Instanta a judecat, luni, recursurile formulate de cei trei fata de hotararea Tribunalului Bucuresti prin care au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, relateaza MEDIAFAX.

CAB a admis recursurile si a casat decizia Tribunalului, astfel ca Marta, sora sa si taximetristul vor fi judecati in libertate.

Potrivit aceleiasi decizii a CAB, Andreea Marta si Maria Magdalena Lungu au primit, ca masura preventiva, interdictie de a parasi Capitala, in timp ce Valentin Panait nu are voie sa plece din Calarasi.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 19 iulie, arestarea preventiva pentru 29 de zile a celor trei, la propunerea procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.