Sotia fostului sef de cabinet a lui Sorin Blejnar, Andreea Marta, a fost retinuta de procurorii DIICOT intr-un caz de proxenetism.

[UPDATE] Andreea Marta a fost retinuta

Sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, care a fost dat in urmarire internationala, a fost retinuta pentru 24 de ore, fiind suspectata ca ar fi coordonat o retea de prostitutie, infiintata in 2010, scrie realitatea.net.

Andreea Marta este acuzata de racolare de persoane cu o situatie materiala buna carora le-ar fi facilitat intalniri amoroase cu fete in Romania, dar si in Monaco, Elvetia, Italia, relateaza MEDIAFAX.

Incepand cu anul 2010, Andreea Marta, sora sa, Maria Magdalena Lungu, Victoria S. si Valentin P. au constituit intr-un grup criminal organizat in scopul savarsirii infractiunilor de proxenetism si prostitutie cu caracter transfrontalier. Acestia au coordonat o retea de prostituate de lux, recrutate din randul tinerelor studente participante la diferite concursuri de modeling din Romania, precizeaza Politia Romana.

Andreea Marta este sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al fostului presedinte al ANAF, Sorin Blejnar.

Miercuri, 18 iulie, politisti din cadrul Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate din IGPR si procurori DIICOT au desfasurat trei perchezitii domiciliare la membri gruparii, doua in Bucuresti si una in Calarasi, si au pus in executare si mandate de aducere in fata organelor de ancheta competente a mai multor persoane.

Seful ANAF, Sorin Blejnar, si Codrut Marta, fostul sau sef de cabinet, au inceput sa fie cercetati de catre procurorii DNA in februarie intr-un dosar de instigare la evaziune fiscala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.