Universitatea din Bucuresti a amanat pentru luna septembrie luarea unei decizii in ce priveste retragerea diplomei de doctor a premierului Ponta.

In urma constatarii ca lucrarea de doctorat a lui Victor Ponta este un plagiat, Universitatea ar trebui sa trimit o propunere catre Ministerul Educatiei de retragere a diplomei de doctor.

Miercuri, 25 iulie, Senatul Universitatii Bucuresti a fost convocat intr-o sedinta extraordinara pentru a decide cum se va proceda in continuare in acest caz, relateaza romanialibera.ro.

La sedinta nu a fost intrunit cvorumul necesar, asa ca nicio decizie nu a fost luata, au declarat reprezentantii Universitatii din Bucuresti. Potrivit acestora, Senatul Universitatii din Bucuresti se va intruni in luna septembrie pentru a decide daca ii va propune ministrului Educatiei sa-i retraga diploma de doctor premierului Victor Ponta.

Saptamana trecuta, Universitatea din Bucuresti a anuntat oficial ca "Victor Ponta a plagiat", dupa ce Comisia de Etica a universitatii a analizat teza de doctor a prim-ministrului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.