Tribunalul Bucuresti l-a condamnat la 15 ani de detentie pe sportivul Eugen Preda, in cazul armelor furate de la unitatea militara din Ciorogarla.

Eugen Preda a fost judecat alaturi de alte 16 persoane, in cazul armelor furate din Ciorogarla, gasite in urma conexiunilor cu cei 17 acuzati, implicati si in trafic cu stupefiante.

Tot la 15 ani de inchisoare a fost condamnat si Laurentiu Dinu. Cate 12 ani de detentie au primit Marius Costea, Doru Tabarca, Marian Scarlat, Sandu George Chirita, iar noua ani Adrian Mincu.

In cazul celorlati zece inculpati din proces, instanta a stabilit pedepse de pana la trei ani de inchisoare cu suspendarea executarii pedepsei, aplicand termene de incercare cuprinse intre cinci si sase ani.

Decizia tribunalului poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, relateaza MEDIAFAX.

In 10 februarie 2011 au fost gasite 15 arme - cinci mitraliere AKM si zece pistoale - furate de la UM Ciorogarla, in decembrie 2009, la casa bunicilor interlopului Eugen Preda, arestat in cazul tranzactionarii armelor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.