Social 8 Iulie 2012 12:40
Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a declarat ca fosta putere nu a adoptat nicio masura corectiva dupa datele dezastruoase din 2011 astfel incat rezultatele s-au repetat si in acest an.

Andronescu afirma ca rezultatele bacalaureatului din 2012 au fost slabe din cauza ca subiectele nu au fost adecvate cu programa scolara si cu numarul de ore pentru fiecare obiect de studiu. [Citeste si BAC 2012: Scandal in urma probei la matematica]

De asemenea, o alta explicatie ar fi discrepanta intre evaluarea pe care unii elevi au primit-o in cei patru ani de liceu si cea de la bacalaureat: “Examenul de acest fel nu este concurs, este o evaluare de etapa. Concursul se da pentru admiterea la facultate”, a mai spus ministrul Educatiei, potrivit rtv.net.

Ecaterina Andronescu a afirmat ca va realiza o analiza la nivelul Ministerului si va cere inspectoratelor sa prezinte un raport privind rezultatele si masurile pe care le propun pentru viitor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.