2.000 de oameni au participat joi seara la mitingul organizat de PDL pentru a protesta fata de demersul USL de suspendare a presedintelui Traian Basescu.

[UPDATE 19.30]Mihai Razvan Ungureanu a facut declaratii

"Este aceasta Romania pe care vi-o doriti, pe care o dorim copiilor nostri? Suntem pregatiti sa facem tot ce putem pentru a ne lua tara inapoi? Pentru aceasta suntem aici. Tara noastra nu este una in care si-a facut cuib hotia.

Ajunge presedinte de Senat un om care este platit din buzunarele noastre ca sa mearga la Parlament si nu a fost aproape niciodata colo. E nevoie sa spun care e numele sau? Sa-l tinem minte pentru ca exact asta nu trebuie sa se intample in Romania noastra. Am ajuns ca Parlamentul Romaniei sa aiba in frunte un om care a facut scoala cu greu. Asta e ceea ce se intampla in Romania?

Am o veste pentru dvs, domnule Crin Antonescu: va trebui sa mergeti la serviciu de acum inainte. Pe revolta noastra se afla caderea lor".

[UPDATE 19.10] Oamenii prezenti la miting scandeaza: "Se scandeaza DNA si hotii!", "Ponta nu uita te asteapta Rahova!"

Monica Macovei a afirmat de la scena din Piata Revolutiei: "Suntem aici ca sa ne aparam tara, judecatorii, Curtea Constitutionala, Monitorul Oficial, economia, pe fiecare dintre noi si viitorul nostru. Pentru ca o tara in care se incalca constitutia si legile si se desfiinteaza institutii se duce spre dictatura. Noi trebuie sa fim treji, trebuie sa venim sa protestam, sa luptam. Este cel mai bine", relateaza hotnews.ro.

[UPDATE 18:44]
Pe ecranul din spatele scenei amplasate in Piata Revolutiei ruleaza mesaje precum "Statul e in pericol", "Salvati statul de drept", "Suspendarea presedintelui, un abuz", "Salvati Arhivele Nationale".

[UPDATE 18.30] Numarul participantilor la miting a ajuns la 2.000.

Aproximativ 2.000 de oameni s-au adunat, joi seara, in Piata Revolutiei, la mitingul anti-USL, majoritatea participantilor fiind imbracati in alb, asa cum a propus fostul premier Razvan Mihai Ungureanu, potrivit mediafax.ro.

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

[UPDATE 18.20] La miting sunt prezenti Vasile Blaga, Monica Macovei, Raluca Turcan, Traian Ungureanu, dar si parlamentari PDL. "Socialistii romani nu stiu guverna decat daca confisca statul", a spus Vasile Blaga.

Desi liderii PDL sunt optimisti ca vor strange cateva mii de participanti la protest de partea lor, la ora 18:00 se adunasera doar cateva sute.

"Este un miting al societatii civile la care vom participa si noi, cu luari de cuvant din partea unor lideri referitoare la abuzurile din ultimul timp. Speram sa fie prezenti 4-5.000 de oameni la aceasta intalnire. Nu este o actiune pur politica, nu sunt insemnele partidului. Este o participare masiva a PDL, dar nu este numai actiunea PDL", a declarat Ioan Oltean, citat de rtv.net.

Tot in jurul orei 17:50 a ajuns si europarlamentarul Elena Basescu in Piata Revolutiei, fiica presedintelui. Mihai Razvan Ungureanu va fi si amfitrionul evenimentului, scrie realitatea.net.

Citeste si:
Mihai Razvan Ungureanu a demisionat de la conducerea SIE
Mihai Razvan Ungureanu a...

Citeste si: REPLICA lui Basescu: Sunt incriminat pentru declaratii, nu pentru fapte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.