Vineri va avea loc slujba de sfintire a celor doua echipamente TBM (scuturi) de sapat tuneluri pentru metrou care vor lucra la magistrala M5.

Vineri, la ora 10:00, va avea loc ceremonia de sfintire a echipamentelor Tunnel Boring Machine (TBM) care vor lucra la executia tunelelor de metrou de la Linia 5 Drumul Taberei – Pantelimon, tronsonul Raul Doamnei – Eroilor.

Evenimentul va avea loc pe santierul viitoarei statii de metrou Academia Militara ce face parte din tronsonul 1 Drumul Taberei – Eroilor al Magistralei 5 de metrou din Bucuresti.

Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane va binecuvanta cele doua echipamente TBM (scuturi) de sapat tuneluri pentru metrou, cu numele de Sfanta Mucenita Filofteia si Sfanta Mucenita Varvara, ca protectoare ale acestora si a oamenilor care le vor utiliza.

Totodata, cu Inalta Binecuvantare a Preafericirii Sale Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, se va oficia si ceremonia prin care se va da Inalta Binecuvantare pentru ca Sfantul Mare Mucenic Gheorghe – Purtatorul de Biruinta sa devina ocrotitorul spiritual al retelei de metrou a Municipiului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.