Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, remarca faptul ca sunt din ce in ce mai putini elevi care incearca sa promoveze examenul prin frauda.

„Din punctul acesta de vedere, suntem pe drumul cel bun, elevii au inceput sa inteleaga ca nu asa se pune problema. In curand vom avea si centralizarea completa a rezultatelor de la Evaluarea Nationala, pe care vi le vom pune cat mai repede la dispozitie”, a declarat Ecaterina Andronescu, dupa intalnirea de la Guvern.

Candidatii inscrisi la bacalaureat nu au scapat ocazia de a copia nici la proba de astazi, adica proba de profil: matematica sau istorie. Noua candidati au fost eliminati, la proba de miercuri, in Capitala, anunta reprezentantii Inspectoratulu Scolar al Municipiului Bucuresti, scrie evz.ro.

In judetul Iasi, patru elevi au fost eliminati din examen pentru tentativa de frauda, iar la Constanta au fost descoperite sase tentative de frauda.

Citeste si: Andronescu: S-ar putea ca bacalaureatul sa fie modificat din toamna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.