Social 10 Iunie 2012 11:33
Fostul sef al OPC Brasov Ionel Spataru a fost condamnat definitiv, de instanta suprema, la cinci ani de inchisoare cu executare, pentru luare de mita.

Complicele acestuia, Alexandru Musat, a primit o pedeapsa de trei ani de inchisoare cu suspendare, relateaza MEDIAFAX.

Instanta suprema a respins recursurile lui Ionel Spataru si Alexandru Musat si a mentinut pedepsele date de Curtea de Apel Bucuresti prin decizia din 23 martie.

Astfel, fostul sef al Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor Brasov Ionel Spataru va executa o pedeapsa de cinci ani de inchisoare.

In cazul lui Alexandru Musat, cel care a intermediat primirea mitei, instanta suprema a dispus condamnarea la trei ani de inchisoare, executarea pedepsei fiind suspendata pentru un termen de incercare de cinci ani.

Seful OPC Brasov, retinut de DNA pentru luare de mita

Ionel Spataru si Alexandru Musat au fost trimisi in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) in 21 noiembrie 2011, fiind acuzati de luare de mita si, respectiv, complicitate la aceasta infractiune.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.