Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Ionel Spataru, a fost retinut 24 de ore de catre procurorii DNA pentru luare de mita.

“In perioada iulie – octombrie 2011, in calitate de sef al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov, Spataru Ionel a pretins de la o persoana denuntatoare, administrator al unei societati comerciale, suma de 300.000 lei pentru ca, in exercitarea atributiilor sale de serviciu, sa emita o autorizatie de functionare”, se arata intr-un comuniat al DNA.

Din banii pretinsi, la data de 12 octombrie 2011, acesta a primit, prin intermediari, suma totala de 60.000 de euro, in doua transe, procurorii procedand la constatarea infractiunii flagrante.

Acuzatiile au fost aduse la cunostinta lui Spataru, dupa care procurorii anticoruptie au dispus retinerea acestuia pe o perioada de 24 de ore, urmand sa fie prezinte Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.