Social 31 Mai 2012 11:32
Seful IGPR, Petre Toba, a dispus mai multe modificari ale functii de conducere din institutie.

Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), modificarile au fost efectuate, incepand din 28 mai, prin dispozitii ale inspectorului general al IGPR, Petre Toba.

Astfel, comisarul-sef de politie Dragota Marius-Catalin, director al Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate (DCCO), a fost mutat in interesul serviciului la Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI), unde urmeaza a fi numit in functie, conform competentelor.

Comisarul-sef de politie Popescu Ion, director al Directiei Control Intern (DCI) din IGPR, a fost numit, in interesul serviciului, sa indeplineasca atributiile functiei de sef Serviciu Control in cadrul aceleiasi directii, scrie MEDIAFAX.

Comisarul-sef de politie Marin Iulian-Marcel, sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti, a fost numit sef la Serviciul de Combatere a Finantarii Terorismului si Spalarii Banilor din cadrul aceleiasi brigazi.

Cu aceeasi data, comisarul-sef de politie Costea Vasile, sef Serviciu Antidrog din cadrul DCCO, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de sef al BCCO Bucuresti.

Miercuri, tot printr-o dispozitie a sefului IGPR, comisarul-sef de politie Spiridon Virgil, sef Serviciu combaterea criminalitatii informatice din cadrul DCCO, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de director adjunct al acestei directii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.