Producatorii agricoli, crescatori de bovine, persoane fizice, persoane juridice si/sau persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale pot beneficia de sprijin financiar.

Potentialii beneficiari si publicul interesat pot depune, in perioada 15 mai - 30 iunie, cererea de plata aferenta anului 2012, in cadrul "Platilor nationale directe complementare - sector zootehnic, specia bovine", informeaza, marti, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).

Solicitantii trebuie sa depuna cererea aferenta fiecarei exploatatii la centrul APIA judetean sau local pe a carui raza teritoriala se afla exploatatia de bovine, scrie realitatea.net.

Depunerea cererilor se poate face individual sau prin reprezentant legal ori prin intermediul reprezentantului asociatiilor crescatorilor de bovine legal constituite care sunt functionale, conform bilantului contabil anual depus pentru anul anterior solicitarii primei.

Cererile pot fi completate si online prin accesarea site-ului www.apia.org.ro, pentru beneficiarii care solicita prima pentru un efectiv mai mare de 50 capete bovine.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.