Social 13 Mai 2012 16:00
Pe 12 mai, cel putin 100.000 de voluntari vor cutreiera toata tara pentru a aduna peste 5.000 de mormane de gunoi. Mai nou, actiunea are si o coloana sonora.

Imnul Let`s Do It Romania a fost compus de formatia Taxi si se numeste "Sa ne dam tara la curatat".

"Din punctul nostru de vedere este un imn moralizator, de responsabilizare, care ii critica in mod ironic pe cei care arunca gunoaie in natura in mod frecvent si in urma carora vom merge sa strangem noi, superECOeroii :) Cireasa de pe tort a acestui imn este de fapt indemnul cantecului:

Hai sa ne dam tara la curatat! Evident, asa cum spun prietenii nostri de la Taxi, tara nu are nici o vina, deci hai sa mergem maine sa o curatam intr-un numar cat mai mare", se precizeaza pe blogul Let's do it, Romania.

Ziua Curateniei Nationale va incepe la ora 8 dimineata cu inregistrarea si verificarea voluntarilor. La ora 9, voluntarii se vor indreapta spre mormanele care le-au fost alocate (cu un mijloc de transport propriu sau asigurat de organizatori, dupa caz). Sacii vor fi adunati intr-un loc stabilit de organizare si vor fi ridicati pana la ora 18.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.