Social 13 Mai 2012 09:44
Ponta a cerut joi seara Academiei sa verifice acuzatiile la adresa lui Mang. Daca se confirma, Ioan Mang, ministrul Educatiei, va parasi functia sa.

Premierul Victor Ponta a anuntat, joi seara, ca a cerut Academiei Romane ca un grup de specialisti sa verifice acuzatiile de plagiat formulate de opozitie la adresa ministrului Educatiei si a precizat ca, daca aceste acuzatii vor fi confirmate, Ioan Mang va trebui sa demisioneze.

El a aratat ca a fost informat despre acuzatiile formulate la adresa ministrului Educatiei, Ioan Mang, de catre presedintele PDL, Emil Boc, si "cei apropiati" opozitiei si ca spera sa primeasca in cursul zilei de vineri un raspuns favorabil din partea Academiei privind constituirea grupului.

"Daca acuzatiile se dovedesc adevarate, ministrul pleaca, isi va prezenta demisia, daca nu se confirma, mergem mai departe si se dovedeste ca functia de ministrul al Educatiei este cea mai periculoasa din Romania in acest moment", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Citeste si
Ministrul Ioan Mang, cercetat de Consiliul National de Etica in urma acuzatiilor de plagiat

Mang: Lucrarile sunt plagiate, dar nu sunt ale mele


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.