Vicepresedinta PSD Ecaterina Andronescu a declarat joi ca se impune o clarificare cat mai rapida a acuzatiilor de plagiat din partea Ioan Mang.

“Eu cred ca domnul ministru Ioan Mang trebuie sa clarifice cat mai repede situatia, trebuie sa clarifice aceste lucruri care au aparut in presa. Am avut de gand sa-l rog pe un coleg de-al meu care este expert in computer science sa se uite pe lucrari, sa-mi spuna care este situatia. (...) Stiu ca a spus domnul Mang ca a folosit niste algoritmi care sunt universali valabili, dar mai multe nu stiu”, a declarat fostul ministru al Educatiei, citat de realitatea.net.

Miercuri, presedintele PDL Emil Boc l-a acuzat pe ministrul Educatiei de plagiat si a solicitat demisia acestuia din Guvernul Ponta. I

In sprijinul acestor acuzatii, Emil Boc a prezentat un articol in engleza al ministrului Mang, despre care spune ca a fost copiat in integralitate dintr-o sursa japoneza.

Mang a replicat prin a respinge acuzatiile de plagiat, motivand ca acestea sunt actiuni politice contra persoanei sale, potrivit jurnalul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.