Doi bucuresteni si un brasovean au impuscat, ilegal, un pui de urs, pe un fond de vanatoare privat din localitatea brasoveana Budila.

Bucurestenii, de 35 si 39 de ani, au intrat, joi seara, pe fondul de vanatoare 21 cu ajutorul paznicului, un localnic de 45 de ani. Cei trei au vanat un pui de urs dar au fost prinsi de politie dupa ce au plecat de la locul vanatorii, cu captura in portbagaj.

Ratele si vanatorii: Top 10 cele mai mari domenii de vanatoare din tara

„Cu ocazia controlului efectuat de politisti, in autoturismul respectiv, care apartine localnicului depistat, a fost identificat un exemplar de urs, care prezenta multiple plagi comise prin impuscare in zona pieptului. De asemenea, politistii au mai gasit in autoturismul respectiv trei arme de vanatoare, doua apartinand unuia dintre bucuresteni, cealalta localnicului, toate armele fiind detinute in mod legal", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, comisarul sef Liviu Naghi.

Bucuresteanul de 35 de ani care a impuscat puiul de urs nu avea autorizatie de vanatoare. Daca vor fi gasiti vinovati de braconaj, cei trei risca pedepse de pana la 10 ani, scrie adevarul.ro.

Citeste si: Vanatoarea de ursi bruni: infractiune in UE, hobby in Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.