Un elicopter civil ce se indrepta spre Turcia s-a prabusit in localitatea Ostrov din Tulcea, provocand moartea a cinci persoane, de nationalitate ucraineana.

Elicopterul care s-a prabusit in zona localitatii Ostrov urma sa ajunga pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta pentru a realimenta inainte de a-si continua drumul spre Turcia, victimele fiind ucraineni, a declarat prefectul judetului Tulcea, Vasile Gudu.

Prefectul de Tulcea a declarat pentru MEDIAFAX ca cele doua elicoptere sunt model KA 32 (26), apartin unei firme din Republica Moldova si aveau la bord echipaj si pasageri din Ucraina, urmand a se indrepta catre Turcia.

La un moment dat, unul dintre aparatele de zbor s-a prabusit in zona localitatii tulcene Ostrov, iar celalalt a aterizat fortat pentru a incerca sa-i ajute pe pasagerii elicopterului prabusit.

Vasile Gudu a precizat ca in cele doua elicoptere se aflau cate cinci persoane, iar aparatele de zbor urmau sa faca o escala pentru realimentare la Aeroportul Mihail Kogalniceanu, din judetul Constanta.

Potrivit prefectului, deocamdata, nu este cunoscuta cauza prabusirii elicopterului, iar autoritatile au inceput cercetarile pentru a stabili imprejurarile in care a avut loc acest accident aviatic.

O comisie a Centrului de Investigatie si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile va fi trimisa la Ostrov pentru a stabili cauzele accidentului de elicopter de joi, soldat cu moartea a cinci persoane, mentioneaza un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Citeste si:
Arad: Primăria demolează peste 80 de balcoane de la cinci blocuri,...
Arad: Primăria demolează...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.