Afla care sunt cele mai importante subiecte ale acestui inceput de zi.

- A fost emisa o avertizare de cod galben de inundatii pe mai multe rauri din zece judetele din nordul, centrul, estul si sud-vestul Romaniei. Avertizarea este valabila de la ora 14.00 pana joi la ora 16.00.

- Posesorii de automobile inmatriculate in alte state vor putea sa circule cu ele pe teritoriul Romaniei doar 90 de zile. Cei care vor depasi acest termen risca amenzi de la 560 lei pana la 1.420 lei, potrivit unui proiect de lege.

- Candidatul republican Mitt Romney a castigat cinci alegeri primare si s-a prezentat ca si candidatul investit pentru alegerile prezidentiale impotriva lui Barack Obama.

- ING a emis un raport potrivit caruia retailerul francez ar putea iesi de pe pietele a noua state, pe lista aflandu-se si Romania.

- Presedintele PDL, Emil Boc, nu se sperie de plecarile din ultimele zile din randurile democrat-liberalilor si sustine ca cei care au parasit partidul nu pun in pericol Guvernul Ungureanu prin motiunea de cenzura. Totusi, se pare ca Opozitia se bucura de aceste noi “achizitii” si face tot felul de calcule, adevarul urmeaza sa-l vedem la finalul votului pentru motiunea de cenzura.

- Politia Rutiera va amplasa pana la 500 de radare pe drumurile catre statiunile montane si de pe litoral cu ocazia zilei de 1 Mai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.