Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor opreste licitatia Metrorex pentru consultanta la extinderea retelei, contract de 38 milioane lei.

CNSC a decis, luni, suspendarea licitatiei organizate de Metrorex pentru servicii juridice la exproprierea imobilelor necesare extinderii retelei de metrou, contract de peste 38 milioane lei, dupa ce procedura a fost contestata de doua case de avocatura, relateaza MEDIAFAX.

Consiliul a decis suspendarea procedurii de atribuire, pana la solutionarea pe fond a contestatiei formulate fata de documentatia de atribuire de catre casele de avocatura Bostina&Asociatii si Popovici, Nitu&Asociatii.

Licitatia a fost initiata in urma cu doua saptamani pentru servicii avocatiale de consultanta, asistenta juridica si reprezentare in fata instantelor judecatoresti, in vederea dobandirii prin expropriere/transfer a imobilelor necesare extinderii si/sau modernizarii retelei de metrou. Valoarea estimata a contractului, fara TVA, se ridica la 38,1 milioane lei.

Citeste si:
Inca 6 ani pana mergem cu metroul la aeroport


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.