Circulatia este intrerupta pe DN79A Chisineu-Cris – Varsand, in zona Pilu, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autotrenuri.

[UPDATE 11:00] Circulatia, in continuare intrerupta

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera este in continuare intrerupta pe DN79A Chisineu-Cris – Varsand, in zona Pilu, judetul Arad, din cauza unui accident rutier in lant.

Un autotren a lovit din spate un alt tir, pe care l-a proiectat intr-un autobuz, care, la randul sau, a tamponat un alt autotren. Nu au fost victime. Accidentul s-a produs din cauza nepastrarii unei distante corespunzatoare in mers si neatentiei in conducere.

In momentul de fata se incearca deblocarea sensului de mers Varsand – Chisineu-Cris. Conducatorilor auto care se indreapta catre Ungaria li se recomanda sa foloseasca celelalte puncte de trecere a frontierei.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 8:45, in judetul Arad, circulatia este intrerupta pe DN79A Chisineu-Cris – Varsand, in zona Pilu, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei autotrenuri.

Nu au fost victime. Unul dintre autovehicule le-a acrosat pe celelalte doua, care stationau
. O posibila cauza a accidentului este neatentia in conducere, pe fondul oboselii la volan.

In judetul Bihor, traficul a fost intrerupt pe DN1 timp de o ora din cauza unui accident produs la kilometrul 583. Un autoturism a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un autotren. Doua persoane au fost ranite.

Circulatia pe drumul Oradea - Huedin, in zona Auseu, a fost reluata de la ora 8:30.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.