Social 9 Aprilie 2012 22:42
Dupa un weekend rece si pe alocuri cu precipitatii sub forma de ninsoare, inceputul saptamanii se anunta predominant rece.

Luni, vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare ziua in sudul, centrul si estul tarii. Se vor semnala precipitatii slabe, sub forma de ploaie, pe arii restranse in Oltenia si Muntenia si izolat, mixte, in Transilvania si Moldova. La munte trecator va ninge.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de vreme rece pana luni, 9 aprilie, ora 15.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale in cursul zilei, indeosebi in estul tarii si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -9 grade. Spre sfarsitul intervalului se va semnala bruma in jumatatea nordica a tarii si izolat in rest, potrivit MEDIAFAX.

La Bucuresti, vremea va fi rece. Cerul va fi variabil, cu innorari ziua, cand vor fi conditii de ploaie.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 12 grade, iar cea minima va fi de 1...3 grade. Vor fi conditii de bruma in zona preoraseneasca.

Marti in tara: Desi temperatura aerului va creste usor, vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin in cursul noptii. Dupa-amiaza, in regiunile sudice, vor fi unele innorari si conditii de ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -7 si 3 grade.

Spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata, iar local in nordul si centrul tarii si izolat in restul teritoriului, se va produce bruma.

Miercuri in Bucuresti, vremea se va incalzi usor, iar maxima se va situa in jurul valorii de 17 grade.

In tara: Miercuri vremea se va incalzi usor, cerul va fi variabil, cu innorari spre seara in partea de vest a tarii, unde izolat vor fi conditii de ploi slabe. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 grade la Miercurea Ciuc, dar si pe litoral la Constanta si 19 grade la Timisoara, scrie realitatea.net.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.