Social 8 Aprilie 2012 13:29
Administratia Nationala de Meteorologie a emis cod galben de vreme rece pentru intervalul 8 aprilie, ora 18 - 9 aprilie, ora 15.

Avertizarea vizeaza judete din Moldova si din Transilvania, dar in intervalul mentionat vremea se va raci accentuat in toata tara.

In Transilvania, Moldova si in zona montana, in seara zilei de duminica si in noaptea de duminica spre luni, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare.

Vantul va avea intensificari cu viteze de peste 60 km/h, indeosebi in estul tarii, si de peste 80...90 km/h la munte.

"Statistic vorbind, luna martie si prima parte a lunii aprilie reprezinta o perioada in care uneori iarna isi mai face simtita prezenta. Sigur ca nu mai are forta, dar este perioada de vreme capricioasa", a declarat in martie Florinela Georgescu, Directorul Centrului de Prognoza al ANM.

Weekendul va fi marcat de acest gen de vreme capricioasa. In Muntenia, de exemplu, sambata se vor inregistra 24 de grade Celsius, pentru ca duminica temperaturile maxime sa scada pana la 14-15 grade, conform evz.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.