Primarul a declarat intr-un interviu ca, pentru el, sterilizarea este de preferat eutanasierii, ca solutie pentru problema cainilor comunitari din Bucuresti.

Primarul Capitalei a declarat in premiera in cadrul emisiunii "Verde-n Fata" ca va semna in aceasta saptamana contractul pentru sterilizarea cainilor comunitari, actiune care se va realiza cu fonduri private.

Sorin Oprescu si-a declarat public hotararea de a rezolva situatia cainilor comunitari prin sterilizare si nu prin eutanasiere.

Eutanasiere cu GLOANTE - Maidanezii au ajuns sa fie vanati

Primarul isi sustine astfel punctul de vedere privind ineficienta eutanasierii, precum si decizia de a se supune interesului cetateanului in aceasta problema.

In parteneriat cu fundatia Vier Pfoten, Primaria Municipiului Bucuresti va incerca sa rezolve astfel una dintre cele mai importante probleme cu care se confrunta locuitorii Capitalei.

Romania: 19 milioane de locuitori si 150.000 de maidanezi



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.