Intr-o localitate din Romania, autoritatile au dat unda verde vanatorilor sa impuste toti maidanezii care le ies in cale pe raza localitatii.

In comuna suceveana Darmanesti, acolo unde acum aproape o saptamana, un copil de sase ani a murit sfasiat de o haita de caini fara stapan, autoritatile locale au hotarat in cadrul ultimei sedinte a Consiliului Local ca vanatorii au dreptul sa impuste cainii comunitari care le ies in cale.

Chiar de luni vom solicita sprijinul organelor silvice pentru a putea organiza actiuni de vanatoare care sa vizeze eliminarea cainilor fara stapan”, a declarat primarul comunei, Dan Chidovet, citat de evz.ro.

Romania: 19 milioane de locuitori si 150.000 de maidanezi

De asemenea, el a declarat ca in sedinta de Consiliu Local s-au prevazut si amenzi usturatoare pentru cei care abandoneaza caini:

Persoanele care abandoneaza caini, pentru ca avem si cazuri de acest gen, sa fie sanctionate cu amenzi cuprinse intre 5.000 de lei si 10.000 de lei”.

Citeste si:
Orasul unde 93% din locuitori vor EUTANASIEREA cainilor comunitari


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.