Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva lui George Stefan Boldea, fratele mai mic al deputatului Mihail Boldea, si a tatalui acestuia, Gheorghe Boldea.

Cei doi sunt urmariti penal pentru spalare de bani, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Anchetatorii spun ca Mihail Boldea, in urma cu o luna, si-a vandut casa in care locuia tatalui sau, totodata donandu-si trei apartamente fratelui sau, Stefan Boldea, faptele intrand sub incidenta infractiunii de spalare de bani.

Fratele lui Boldea, audiat in locul deputatului

In 2011, deputatul Mihail Boldea i-a donat lui George Stefan Boldea trei apartamente si i-a acordat imprumuturi in valoare de 270.000 de euro. Procurorii au indicii ca Boldea a incercat sa mute o parte din avere pe numele altor persoane. Printre imobile este si casa din Galati in care locuieste Boldea, casa care este trecuta, in momentul de fata, pe numele lui Gheorghe Boldea, relateaza realitatea.net.

Celalalt frate al deputatului, Valentin Boldea, seful Directiei de Sanatate Publica Galati, a declarat ca nu stie nimic despre ilegalitatile care ar fi fost comise de rudele sale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.