Social 22 Martie 2012 10:51
George Stefan Boldea, fratele cel mic al deputatului Mihail Boldea, a fost ridicat, in urma cu putin timp, de procurorii DIICOT Galati.

George Stefan Boldea va fi dus la audieri, potrivit realitatea.net, in vreme ce DIICOT il cauta in continuare pe fratele sau.

Boldea a fugit din tara: Va fi dat in urmarire internationala

Primele informatii privind plecarea din Romania a lui Mihail Boldea au fost obtinute de DIICOT miercuri, a declara seful DIICOT, Codrut Olaru, citat de MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, in 18 martie (sambata) Boldea s-a imbarcat de pe Aeroportul din Ataturk, de unde a plecat spre o destinatie necunoscuta deocamdata. Olaru a spus ca in 21 martie, la ora 16.35, DIICOT a primit confirmarea ca Boldea a fost in Turcia.

Seful DIICOT a subliniat ca plecarea lui Boldea nu inseamna incetarea urmaririi penale in cazul acestuia, in dosarul in care este acuzat de inselaciune si de constituire a unei grupari infractionale care a produs un prejudiciu de peste un milion de euro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.