Social 14 Martie 2012 10:59
Descopera cele mai importante subiecte ale acestei dimineti.

Andrei Placinta, fiul senatoarei Sorina Placinta, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani de inchisoare cu suspendare. Dosarul sau contine acuzatii de tentativa de omor calificat, talharie, loviri sau alte violente, distrugere si tulburarea linistii publice.

In Cluj-Napoca, mai multe locuinte ale unor politisti au fost perchezitionate ca urmare a suspiciuni de luare de mita de la soferi.

Reabilitarea termica a blocurilor va continua si in acest an, dupa ce Guvernul a aprobat un plafon total de garantare de 200 milioane lei.

Presedintele sirian, Al-Assad, a respins eforturile trimisului special al ONU si al Ligii Arabe, Kofi Annan, de a media o rezolutie a conflictului intern al tarii.

Incepand cu luna iunie, medicii vor elibera doar retete electronice, iar din august va fi distribuit cardul national de sanatate. Motivul? Reducerea pierderilor cauzate de fraude.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.