Social 9 Martie 2012 17:06
Autorul atacului de la coaforul Perla vine cu o justificare subreda pentru masacrul infaptuit luni.

Agentul Gheorghe Vladan, cel care luni a impuscat opt persoane in coaforul Perla din Bucuresti, le-a spus magistratilor ca a fost intimidat de catre victimele sale, si-a scos pistolul, iar arma i s-a descarcat accidental.

Arma mi s-a declansat accidental. Am scos pistolul din buzunar si nu-mi pot imagina cum s-a descarcat", a precizat Vladan in fata judecatorilor, relateaza adevarul.ro

Gheorghe Vladan vrea sa schimbe inchisoarea cu un centru psihiatric

Barbatul a tras 11 gloante, in cele trei minute si 27 de secunde ale atacului de luni, 5 martie. Doua persoane au murit (sotia lui Vladan si o colega a acesteia), iar sase persoane au fost ranite, relateaza realitatea.net. Aparatoarea Eugenia Radoi a mai adaugat ca Vladean suferea de o depresie puternica, ca lua pastile si ca nu dormise decat doua ore in 20 de zile.

Selaru: Nu exista indoiala asupra discernamantului faptelor lui Vladan

Judecatorii nu par sa fi crezut povestea lui Vladan si i-au respins apelul pentru a fi eliberat din arest preventiv si internat la un spital psihiatric. Conform motivarii acestora, pentru a fi descarcat din greseala, arma ar fi fost incarcata. Prin urmare, acuzatul avea intentia de a folosi pistolul sau Glock.

Citeste si Ce a invatat Politia Romana din cazul atacatorului de la coaforul din Capitala?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.