Ancheta care a provocat moartea unui sef de la Evidenta Populatiei a rezultat in arestarea preventiva a 11 persoane.

Tribunalul Bucuresti a decis, vineri, arestarea preventiva pentru 29 de zile a 11 persoane acuzate in dosarul privind acordarea nelegala de cetatenie romana unor moldoveni. Decizia Tribunalului Capitalei poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, relateaza MEDIAFAX.

Procurorii Parchetului instantei supreme au cerut, joi, instantei arestarea preventiva a celor 11 persoane, in urma a 32 de perchezitii la adrese din Bucuresti, Chitila, Otopeni si din Teleorman.

In urma perchezitiilor, s-au gasit importante sume de bani, agende cu evidenta persoanelor interesate de dobandirea cetateniei si numeroase alte documente, unele in alb.

In acest dosar sunt cercetate 36 de persoane, pentru trafic de influenta, dare de mita, luare de mita, primire de foloase necuvenite, folosire in mod direct si indirect de informatii nedestinate publicitatii in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul a unor foloase necuvenite.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.