Social 1 Martie 2012 11:56
Seful serviciului de la Evidenta Populatiei Sector 1, Adrian Toma, a facut stop cardiac dupa ce a aflat ca subalternii sai sunt audiati.

Subalternii sefului decedat erau anchetati pentru acordarea nelegala de cetatenie unor cetateni moldoveni. Adrian Toma nu era vizat de ancheta, insa a facut stop cardiac cand a aflat despre colegii sai, joi dimineata, relateaza realitatea.net.

Trei persoane au fost retinute pana la aceasta ora si doua au primit interdictia de a parasi localitatea, in cadrul anchetei derulate de Procurorii Parchetului General. Acestia impreuna cu politistii DGA (Directia Generala Anti-Coruptie) au efectuat 32 de descinderi in Bucuresti si Ilfov, fiind conduse la audieri aproximativ 50 de persoane.

Operatiunea implica achitarea unei "taxe de urgenta" care de fapt nu exista de catre molodenii de peste Prut care doreau cetatenie romanesca.
Viza de sedere in Romania si pasaportul costau intre 500 si 1.000 de euro, potrivit evz.ro.

Printre suspecti se numara doi angajati ai Autoritatii Nationale pentru Cetatenie si tot atatia de la Serviciul de Stare Civila Sector 1 si Serviciul Public Comununitar pentru Evidenta Persoanelor Bucuresti, Biroul numarul 5.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.