Secretarul de stat Raed Arafat a solicitat MApN un avion pentru a transporta victimele celei de-a doua explozii.

Cererea a fost acceptata, iar Arafat a spus ca deocamdata se pune problema preluarii a opt-noua victime din cea de-a doua explozie. Doctorul Raed Arafat a precizat ca un elicopter SMURD a plecat de la Targu Mures catre Sighetu Marmatiei, pentru a analiza starea victimelor inainte de a fi urcate la bordul avionului militar, precizeaza MEDIAFAX.

Vasile Stefanca, managerul spitalului din Sighetu Marmatiei, unde au fost transportate cele zece persoane ranite in a doua explozie produsa in imobilul din Sighetu Marmatiei, a declarat pentru evz.ro ca victimele au arsuri de gradele 1, 2 sau 3, intre 15 si 40 - 50 la suta din suprafata corporala.

17 persoane au fost ranite in urma a doua explozii produse in Sighetul Marmatiei, duminica la ora 1 si la ora 10. Sase dintre cele sapte victime ale primei explozii au fost transportate cu o aeronava la Bucuresti, duminica dimineata, cand a avut loc a doua explozie.

Un purtator de cuvant al Spitalului de Arsi din Capitala a precizat ca 5 dintre fetele ranite in explozia din Sighetu-Marmatiei sunt in stare grava dar stabila. Acestea au suferit arsuri pe 30-60% din suprafata corpului, relateaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.