Dinu Damaschin, arestat pentru proxenetism, a murit la Curtea de Apel Bacau, unde se judeca recursul la arestarea sa.

Dinu Damaschin, arestat pentru proxenetism, cunoscut ca fiind "tatal adoptiv" al Monicai Gabor, a murit, vineri, la Curtea de Apel Bacau care ramasese in pronuntare privind recursul facut de el la prelungirea arestarii preventive in dosarul in care era cercetat.

Purtatorul de cuvant al Curtii de Apel Bacau, Catalin Serban, a declarat ca Dinu Damaschin a fost citat cu mandat cu aducere pentru solutionarea unui recurs referitor la prelungirea mandatului de arestare preventiva a acestuia.

"S-a judecat cauza, a ramas in pronuntare, iar pana cand completul a deliberat lui Dinu Damaschin i s-a facut rau", a spus Serban, citat de MEDIAFAX.

La fata locului au ajuns doua ambulante, insa medicii nu au mai putut fae nimic, iar in jurul orei 14.15 fiind constatat decesul. Avocatul lui Dinu Damaschin, Petre Ivascu, a declarat ca acesta era in greva foamei din 22 decembrie, de cand a fost retinut si dus in arestul Politiei Bacau.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.