Avertizarea de cod galben de ger a intrat in vigoare miercuri, la ora 2:00 dimineata. Afla unde se inregistreaza cele mai mici temperaturi.

Miercurea Ciuc si Radauti sunt lideri detasati cu -28 de grade Celsius inregistrate la ora 8:00 dimineata. Putin mai devreme (la ora 7:00), erau -25 de grade la Satu Mare, -24 la Bacau, -23 la Iasi, -22 la Vaslui, -21 la Targu Mures si -20 la Arad, relateaza hotnews.ro.

La Piatra Neamt si Timisoara erau -19 grade, la Sibiu, Brasov si Galati erau -18 grade, la Ploiesti si Focsani erau -17 grade, iar la Braila si Targu Jiu se inregistrau -16 grade Celsius.

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat luni ca in intervalul 8 februarie, ora 2:00 - 12 februarie, ora 10, in toate regiunile vremea va fi geroasa, mai ales in cursul noptilor si al diminetilor, astfel incat temperaturile minime se vor incadra pe arii extinse in general intre -25 si -15 grade, iar cele maxime diurne vor fi negative.

Vestea buna este ca astazi judetele Giurgiu, Teleorman, Arges, Dambovita, Prahova, Ilfov si municipiul Bucuresti, ies de sub codul portocaliu de vant si viscol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.