Protestatarii au coborat in Piata Universitatii pentru a 14-a zi la rand. Acestia infrunta viscolul si ninsoarea pentru a-si striga nemultumirea.
[UPDATE 18:30] Circa 100 de protestatari se afla in Piata Universitatii

Aproximativ o suta de oameni, majoritatea membrii ai unei organizatii de revolutionari, s-au adunat pe treptele din fata Teatrului National. Cateva grupe de jandarmi se afla in zona si supravegheaza protestul, potrivit mediafax.ro.

Joi dupa-amiaza, cateva zeci de protestatari au ocupat spatiul din fata Teatrului National pentru a scanda lozinci contra guvernului si impotriva lui Traian Basescu, relateaza jurnalul.ro.

Miercuri situatia a fost aproape identica, iar odata cu lasarea serii au reusit sa se stranga 200 de manifestanti.

Tot miercuri seara, Traian Basescu a tinut o "interventie cu romanii" unde a vorbit pentru prima oara despre proteste si parerea lui despre faptul ca mii de oameni au ajuns sa-l numeasca "dictator".

"Presedintii nu pot sa demisioneze in perioada de criza, obiectivul major e sa-ti asumi asta si sa duci criza mai departe, deci nu iau in considerare acest lucru decat daca va fi neaparat nevoie", a raspuns Traian Basescu, intrebat daca s-a gandit vreodata sa-si dea demisia, in conditiile protestelor de strada din ultimele doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.