Podul dintre Giurgiu si Ruse a fost inchis pentru o vreme circulatiei. Desi a fost redeschis, drumurile in Bulgaria raman inchise.

Granita dintre Bulgaria si Romania a fost inchisa joi dimineata, din cauza conditiilor meteorologice dificile, a anuntat ministrul bulgar pentru dezvoltare regionala, Liliana Pavlova, citata de realitatea.net. De asemenea, tot traficul rutier dinspre Grecia si Turcia catre Romania, via Bulgaria, a fost inchis.

Podul dintre Giurgiu si Ruse a fost redeschis circulatiei joi dupa-amiaza, dar principalele drumuri din Bulgaria raman inchise, informeaza hotnews.ro.

Conditiile meteo s-au deteriorat si in Bulgaria. Joi, temperaturile vor scadea la minus 9 grade Celsius, iar ninsorile abundente vor continua joi si vineri.

Cele mai dificile conditii din Bulgaria sunt inregistrate, in prezent, in districtele nordice Ruse si Razgrad, a explicat Pavlova.

Citeste si
Atentionare de calatorie: Bulgaria, sub zapada


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.