Barbatul acuzat de sase femei ca le-a intepat a marturisit faptele sale si a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Barbatul a fost identifcat drept Catalin Nistor si dupa o audiere de 12 ore in cursul zilei de joi la Sectia 22, Judecatoria Sectorului 6 a decis ca acuzatul sa fie arestat timp de 29 de zile, relateaza hotnews.ro.

"Din primele cercetari a rezultat ca in ziua de 5 ianuarie, in timp ce se deplasa cu tramvaiul, in zona cartierului Drumul Taberei, partea vatamata (o tanara) a fost intepata cu un ac de un barbat, dupa care acesta a coborat la prima statie. Totodata, a rezultat ca si alte 5 persoane (de sex feminin) fusesera anterior victime ale aceluiasi tip de agresiune", se arata intr-un comunicat al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6.

Catalin Nistor, in varsta de 37 de ani, este casatorit si are un copil, are studii superioare si este angajat ca functionar la o banca din Bucuresti. Nistor a fost identificat dupa ce ultima sa victima i-a facut poza si a publicat-o pe internet.

Barbatul folosea un ac de birou pentru a le intepa pe femei si a marturisit ca dorea doar "sa le atraga atentia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.