Mai multe femei au reclamat ca au fost intepate cu acul de un barbat misterios. Acesta a fost retinut si a recunoscut faptele.

Barbatul a fost identificat in timpul zilei de joi, dus la Sectia 22 de Politie unde in urma audierilor si-a recunoscut faptele. El a declarat ca a vrut "sa atraga atentia femeilor" si este posibil sa fi folosit un ac de birou, spre deosebire de un ac de seringa cum se credea pana acum.

El ar putea fi acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, infractiune pentru care poate sa primeasca o pedeapsa maxima de 7 ani inchisoare. Barbatul, de 38 de ani, din Bucuresti, nu are antecedente penale. El are un loc de munca stabil, fiind functionar bancar, a declarat Diana Sarca, purtator de cuvant pentru Politia Capitalei, citata de MEDIAFAX.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, potrivit Realitatea.net.

Miercuri seara, cinci femei au depus plangere la politia Capitalei dupa ce au fost intepate cu acul de un barbat misterios. Ultima victima a agresorului a facut o poza barbatului pe care il suspecta ca ar fi folosit acul, poza fiind folosita apoi pentru identificarea suspectului.

Prima plangere a fost facuta pe 5 ianuarie de catre o femeie in varsta de 26 de ani care a fost intepata in tramvaiul 41. O data cu mediatizarea evenimentului neplacut, alte cinci femei au recunoscut ca au trecut si ele prin aceleasi temeri dupa ce au fost intepate in mijloacele de transport public in luna decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.