Joi seara a avut loc un mars de sustinere pentru Raed Arafat, manifestare ce a strans la un loc 1.500 de persoane in centrul orasului Targu Mures.

Joi, in jurul orei 18.00, s-au adunat peste 400 de persoane in centrul municipiului Targu Mures, pentru a il sustine pe Raed Arafat. Multimea a pornit ulterior intr-un mars pe strazile orasului, indreptandu-se spre sediul SMURD, relateaza MEDIAFAX.

Pe parcursul marsului, manifestantilor li s-au alaturat alte sute de persoane, astfel ca la ora transmiterii acestei stiri numarul participantilor ajunge la aproximativ 1.500.

Manifestantii scandeaza "Vrem sa traim, nu vrem sa murim", "Haideti cu noi", "Jos Basescu", "Arafat nu uita, noi suntem de partea ta", "Afara din tara cu javra ordinara", "Romania, trezeste-te".

Protestul a dus la blocarea circulatiei in centrul orasului. O actiune similara a avut loc, miercuri seara, in Piata Unirii din Cluj-Napoca, la manifestatie participand zeci de persoane.

Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma neintelegerilor privind Legea Sanatatii si prevederile incluse vizavi de medicina de urgenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.