Dupa doar cateva zile in functia de "consilier onorific", Tudor Ciuhodaru a ramas fara ea.

Medicul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul Clinic de Urgente din Iasi, a fost numit consilier onorific de urgenta in urma demisiei lui Raed Arafat. El este cel care i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu si Vasile Cepoi ca optiuni pentru pozitiile de subsecretar, respectiv secretar de stat ai Sanatatii. Ritli Ladislau, Ministrul Sanatatii, nu a participat la aceste discutii de miercuri.

Cele doua numiri au fost deja semnate de premier, pentru ca joi sa se afle ca Ciuhodaru a ramas pe afara, fiind eliberat din functie de catre Ritli Ladislau, potrivit hotnews.ro.

Zvonurile din guvern indica faptul ca Ciuhodaru a atras antipatia lui Ladislau si a lui Andrei Georgescu, prin declaratiile facute in presa privind atributiile sale.

"Faptul ca s-a laudat ca el a fost cel care i-a prezentat pe cei doi medici, propusi pentru posturi de conducere in minister, la presedintele Traian Basescu si premierul Emil Boc, l-a nemultumit profund pe ministrul Sanatatii, dar si pe lideri ai UDMR si a atras demiterea acestuia", au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.

Un alt motiv care a condus la demiterea lui Ciuhodaru este ca acesta s-a prezentat inclusiv public drept seful celor doi medici, spunand ca acestia vor face parte din echipa sa.

"Boc a avut permanent consultari cu Ritli, iar propunerile nu au fost facute de Ciuhodaru, asa cum acesta a lasat permanent sa se inteleaga", mai sustin sursele citate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.