Anuntate ieri, numirile pentru functia de subsecretar si secretar de stat ai Sanatatii au fost semnate de premierul Emil Boc.

Premierul Emil Boc a semnat miercuri decizia de numire a medicului Andrei Georgescu in postul de subsecretar de stat in minister, ramas vacant dupa demisia lui Raed Arafat.

Joi dimineata, Vasile Cepoi s-a prezentat la Guvern, iar la scurt timp dupa aceasta sosire Emil Boc a semnat si numirea sa in functia de secretar de stat, conform MEDIAFAX.

Doctorul Tudor Ciuhodaru, deputat UNPR si numit, marti, consilier onorific la Ministerul Sanatatii pe probleme de urgenta, a venit, miercuri, la Guvern si i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu si Vasile Cepoi ca facand parte din echipa care va lucra la legea privind sanatatea si serviciile de urgenta, precizand ca posturile lor vor fi stabilite de primul-ministru.

Ritli Ladislau, Ministrul Sanatatii, nu a participat la discutia dintre Ciuhodaru si Emil Boc. Ritli a ajuns la Palatul Victoria doar cu putin inainte de inceperea sedintei de Guvern, relateaza gandul.info.

Raed Arafat, fostul subsecretar de stat, si-a prezentat marti demisia din functie in urma neintelegerilor vizavi de proiectul Legii Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.