Seful Unitatii de Primiri Urgente (UPU) de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, medicul Andrei Georgescu, il va inlocui pe Raed Arafat.

Numirea inca nu este oficiala, dar medicul Andrei Georgescu a fost chemat pentru o discutie cu Tudor Ciuhodaru, ales consilier onorific marti, care a acceptat propunerea inaintata de consilier. Urmeaza ca seful UPU de la Spitatul Universitar de Urgenta sa se intalneasca si cu prim-ministrul Emil Boc.

Ciuhodaru a mai venit cu o propunere pentru pozitia Secretarului de Stat in persoana lui Vasile Cepoi, seful Directiei de Sanatate Publica Iasi. El l-a caracterizat pe Andrei Georgescu ca fiind un profesionist, iar pe Vasile Cepoi drept un sustinator al sistemului de sanatate cu care a avut o colaborare foarte buna la Iasi.

"Ma bucura alegerea. Eu sunt un om de echipa dar am ideile mele, mai ales vizavi de Legea Sanatatii. Sunt sub impresia numirii momentan, in urmatoarele zile va voi arata ideile pe care le voi propune in dezbatere. (...) Consider ca Arafat s-a grabit, SMURD-ul nu va fi desfiintat niciodata", a declarat Andrei Georgescu pentru Realitatea TV.

Publicul larg s-ar putea sa-l recunoasca mai ales drept medicul lui Mircea Lucescu care a avut nevoie de ingrijiri medicale in urma cu zile din cauza unui accident de masina..

Raed Arafat si-a prezentat marti demisia din functia de subsecretar de stat, in urma neintelegerilor vizavi de proiectul Legii Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.